За нас

За Нашиот Ресторан

ЛЕОНАРДО ПИЦЕРИЈА

Од 1991 година до денес ...

Нашата приказна започна во далечната 1991 година и продолжува да овој ден на местото на старата пекарница, каде што локалното население го купиваше највкусниот леб, кој се наоѓа на влезот на стариот град на долна порта во Охрид.

Со текот на времето, ЛЕОНАРДО прерасна во најпосетуваното место на локалното население, гостите од нашата земја и од странство, љубителите на вкусна пици подготвени со љубов од врвни пица мајстори, сите добредојдовте во Охрид, град заштитен како Светско Наследство на УНЕСКО.

Од самиот почеток воведовме БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА и тоа нема да се промени, и со задоволство може да се каже дека ние сме на прво место во нашиот град со многу долга непрекината традиција.

Нашата приказна нема да беше реалност ако ние не го правиме ова за вас ...

Ние мора да ја споделиме тајната на успехот, а тоа сте ВИЕ! ...

ВИ БЛАГОДАРИМЕ