ЧПП

Ч П П

Најчести прашања и одговори

Вашата нарачка ќе биде доставена за околу 30 до 40 минути.

Да, од 50 до 200 денари, во зависност од вашата локација.

Вашата нарачка можете да ја следите на нашата страница преку следниот линк: https://leonardo.mk/track-order/

Едноставно, изберете го вашиот производ, додадете го во колишниката, регистрирајте сметка ако сте нов клиент и платете со кредитна картичка иои на врата.

Можете да не контактирате на нашите фиксни телефони, преку контакт формата на нашата веб-страница или на e-mail.

Да, треба да креирате сметка пред или за време на својата нарачка.

Од 09:00 да 00:00, недела до четврток и 09:00 да 01:00, петок и сабота.

Вашата нарачка ќе биде подготвена од 10 до 15 минути.

Житните зрна како житарки кои содржат глутен, пченица, ' рж, јачмен, мачки, spelt, камут или нивните хибриди, јајца и производи од јајца, риба и производи од риба, кикирики и производи од кикирики, сојата и производите од соја, млеко и производи од млеко, ореви (бадеми, лешници, ореви, индиски ореви или производи од ореви), целер и целер семе, сенф и производи од синап, семе од сусам и производи од него, полжав и полжав производи. Ако сте алергични или нетолерантни на било кој од горе наведените производи, ве молиме да се консултирате со нашиот персонал пред да консумирате било која храна!