Контактирајте Со Нас

Нашата приказна започна во далечната 1991 година...

Оставете ни порака

Нашата Адреса

Цар Самоил 33, Охрид, Македонија
Поддршка (+389) 46260359
E-mail: [email protected]

Работно време

  • Понеделник09:00-23:30
  • Вторник09:00-23:30
  • Среда09:00-23:30
  • Четврток09:00-23:30
  • Петок09:00-23:30
  • Сабота09:00-23:30
  • Недела09:00-23:30