Пица Пршута

400,00 ден810,00 ден

Сос од домати, кашкавал, свинска пршута, оригано, сусам

None Coca Cola +70,00 ден
None Skopsko +90,00 ден

Дополнителни информации

food-type

Месо

Големина:

32cm, 45 cm

Храна

Пица