Пилешко Afredo

350,00 ден

пилешко месо, пармезан, сирење, крем сос, путер, јајце, оревче, тестенини

None Coca Cola +70,00 ден
None Skopsko +90,00 ден

Дополнителни информации

food-type

Месо

Храна

Тестенини