Пица Маргарита

370,00 ден710,00 ден

Сос од домати, кашкавал, оригано

None Coca Cola +70,00 ден
None Skopsko +90,00 ден

Дополнителни информации

food-type

Зеленчук

Големина:

32cm, 45 cm

Храна

Пица